Orangerieën

Van Overveld realiseert de veranda of orangerie waarvan u al jarenlang droomt. Elke veranda en orangerie is 100% maatwerk en u bent steeds verzekerd van een persoonlijke aanpak.

Dankzij ons jarenlang vakmanschap en toewijding mag u rekenen op een veranda of orangerie van topkwaliteit. Van Overveld werkt het volledige project af met eigen ervaren medewerkers. Zo garanderen wij een hoogstaande afwerking en geniet u jarenlang zorgeloos van uw veranda of orangerie.

Samen bekijken we de mogelijkheden om via een veranda of orangerie optimaal van uw tuin en het buitenleven te genieten. Gegarandeerd biedt dit een meerwaarde voor uw woning en uw leven.

Daktimmerwerken

Het belang van een stevige dakconstructie is onschatbaar. Van Overveld is gespecialiseerd in daktimmerwerken en dakherstelwerken van platte of hellende daken.

Door onze jarenlange ervaring hebben we de nodige kennis om professioneel om te gaan met al uw wensen en deze in realiteit om te zetten. Wij garanderen u afwerking, kwaliteit en dit binnen de afgesproken tijdspanne.

Gevelbekleding

Van Overveld is reeds sinds jaren gespecialiseerd in gevelbekleding en blijft op de hoogte van de nieuwste toepassingen van gevelbekleding.

Nadat u uw keuze qua gevelbekledingsmateriaal heeft gemaakt gaan wij volgens de hedendaagse kwaliteitsnormen te werk om aan uw wensen te voldoen.

Outdoor

Ontdek de schoonheid van hout, of het nu gaat om een carport, een tuinberging, of enig andere houten constructie … Wij realiseren zowel houten bijgebouwen in landelijke stijl tot een hedendaags poolhouse in de door u gewenste houtsoort.

Ramen & deuren

Het esthetische aspect is zeker bij ramen en deuren een belangrijk gegeven. Daarom is het belangrijk dat het buitenschrijnwerk aangepast is aan de stijl van uw woning. De materiaalkeuze bepaalt niet alleen het uitzicht maar ook de duurzaamheid en het onderhoud van uw ramen.

De houten ramen en deuren worden vervaardigd uit meranti, padouk, afzelia, merbau, afrormosia of eik. Andere houtsoorten zijn op aanvraag verkrijgbaar. Bovendien zijn onze ramen en deuren verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen van landelijk tot modern.

Totaalprojecten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tuinpoorten

Onze houten poorten zijn qua uitstraling niet te evenaren, geen enkele imitatie kan de klasse van hout benaderen. Poorten met de look van vroeger voorzien van de hedendaagse luxe is perfect mogelijk.

Automatisering of manueel zijn beiden van toepassing. Onze poorten vormen een geheel met het andere buitenschrijnwerk en de woning van modern, klassiek, volledig op maat gemaakt in de houtsoort dat u wenst.

Houtskeletbouw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Steeds verzekerd van een persoonlijke aanpak!

Vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte.