Binnendeuren

Wij realiseren en plaatsen voor u alle standaard binnendeuren maar ook maatwerk is mogelijk. Alle deuren zijn verkrijgbaar in stijlen gaande van modern tot klassiek en van onbehandeld tot gekleurd, vernist, afgelakt of geolied. In onze toonzaal heeft u ook keuze uit een uitgebreid gamma aan bijpassende deurkrukken en scharnieren.

Bij onze binnendeuren kunnen aangepaste trappen gemaakt worden, meer informatie vindt u hierover onder de rubriek trappen.

Trappen

In onze ambachtelijke schrijnwerkerij specialiseren wij ons in het maken en plaatsen van massieve trappen. Deze trappen worden via de computer uitgetekend op maat en daarna verder uitgewerkt in de werkplaats. Al onze modellen zijn verkrijgbaar in een onbeperkt aantal houtsoorten zoals o.a. beuk, eik, esdoorn, enz. Bijpassende deuren bij deze trappen kunnen wij ook verzorgen.

Interieur

Droomt u van een interieur dat stijl, klasse en rust uitstraalt? Dan is Van Overveld uw partner. Al jaren zorgen wij voor tijdloze interieurs in openbare en residentiële gebouwen, kantoren, winkels en horecazaken. In de volledig uitgeruste schrijnwerkerij gaan wij aan de slag. Bovendien staat Van Overveld in voor het volledige proces: van opmeting over productie tot plaatsing.

Al onze meubels zijn vervaardigd uit dikke meubelplaten. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. De fronten kunnen uit verschillende materialen gemaakt worden en ook de afwerking kan op diverse manieren gebeuren. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit MDF gelakt, massief hout, meubelplaat, …

Wij gebruiken hoogwaardige grepen en scharnieren waarbinnen u opties kan kiezen zoals zelfsluitende lades of – deuren, drukslotjes, greeploze deuren, …

Keukens

Uw keuken is vaak één van de meest gebruikte ruimtes. Reden te meer om ervoor te zorgen dat deze ruimte perfect ingericht is volgens uw eigen smaak.

Bij Meubelmakerij Van Overveld ontwerpen wij keukens en keukenkasten voor woningen regio Kalmthout en ver daarbuiten. Uw droom is voor ons belangrijk en daarom zorgen wij steeds voor een verkennend gesprek zodat wij optimaal al uw behoeftes en vereisten kunnen ontdekken.

Aan de hand van een verkennend gesprek stellen wij een passende prijsofferte voor rekening houdend met de materialen waarmee u wenst te werken.

Wandkasten & dressings

Een dressing, wand- of inloopkast wint in de hedendaagse woningen dan ook meer en meer terrein.

Bij de creatie van uw dressing, wand- of walk-in-closet hecht Van Overveld veel belang aan functionaliteit en efficiënt gebruik van uw beschikbare ruimte.  Ook hier zullen wij via creatief maatwerk er op toezien dat er geen enkele centimeter verloren gaat.  Met allerlei handige accessoires en verschillende ophangsystemen zorgen wij ervoor dat uw ruimte optimaal benut wordt.  Bij dit bedrijf uit Noord-Antwerpen kan U niet alleen terecht voor uw dressings maar tevens voor al uw op maat gemaakte kasten.

Binnenschrijnwerk dat stijl, klasse en rust uitstraalt!

Bel of Mail ons voor een vrijblijvende offerte!